I. CONDICIONS GENERALS

 

- El nostre web pot tenir errors tipogràfics. Ens reservem el dret de modificar-ne el contingut sense notificar-ho prèviament.

- Per a millorar la nostra pàgina és possible que introduïm enllaços de tercers pels quals no es pot aplicar la política de privacitat i que queden fora del nostre control. GironaCOOK no es pot fer responsable del seu contingut i de les seves activitats. La visita a aquests enllaços és, per tant, la vostra responsabilitat.

- Podeu accedir, cancel·lar o rectificar les vostres dades de caràcter personal sempre que vulgueu. Si voleu exercir aquest dret feu-nos-ho saber enviant un correu electrònic a gironacook@berdala.cat o mitjançant d'aquest formulari.

- L'ús d'aquest lloc web confirma que esteu d'acord amb les condicions de la Política de Privacitat.

 

II. CONDICIONS PARTICULARS

 

RESERVA DE PLAÇA A UN CURS

- El pagament i reserva de qualsevol curs es pot fer a través del nostre web, amb targeta de crèdit.

- Quan s'aboni el 100% de l'import del curs es formalitzarà directament la reserva.

- Si un alumne no pot assistir al curs, la reserva no es pot cancel·lar ni es retornarà l'import del curs. Tanmateix, en el seu lloc pot venir una altra persona a substituir-lo/la portant el resguard de pagament de la reserva.

- És imprescindible assistir al curs amb el comprovant de la confirmació de reserva rebuda i el justificant de pagament.

 

ASSISTÈNCIA ALS CURSOS i TALLERS

- Les demostracions, cursos formatius o tallers es celebraran amb un mínim d'alumnes. Si el curs no té el mínim d'assistents previst ens reservem el dret de cancel·lar el curs. La cancel·lació es notificarà als afectats amb reserva de plaça i, aquests, podran assistir a un curs programat per un altre dia.

- No es permet l'assistència als menors de 18 anys als cursos, tallers o demostracions de begudes alcohòliques.

- Pel que fa als cursos Petit Chef, GironaCOOK es reserva el dret d'admissió pel comportament i responsabilitat dels alumnes durant les activitats.

- L'horari és el fixat per cada curs i es recomana arribar al local uns minuts abans de l'hora programada per l'activitat.

- El preu dels cursos és el que figura al web, excepte errors tipogràfics.

- Els programes dels cursos podran tenir petites variacions en funció dels professors, aliments disponibles de temporada i/o per possibles imprevistos.

 

REGALAR UN CURS O TALLER

- La persona que vol regalar un curs o taller té dues maneres de fer-ho. Pot reservar la data i el curs a través de la icona "Regala un curs o taller" que hi ha a la pàgina principal de GironaCOOK (www.gironacook.cat). 

- No es retornarà mai l'import d'un val regal.

 

REBRE UN VAL REGAL

- La persona que rep un val regal té dues maneres de bescanviar-lo. Pot reservar la data i el curs a través de la icona "Tens un val regal?" que hi ha a la pàgina principal de GironaCOOK (www.gironacook.cat). 

- Una vegada triat i reservat el curs amb un val regal, aquest no es podrà canviar.

- Els val regal tenen una caducitat de 6 mesos des del dia de la compra i poden ser utilitzats per la persona que els rep o per algú altre que el/la substitueixi.

 

COMPRA ONLINE

- Amb la compra online i segons normativa vigent, el client accepta les condicions generals i particulars que figuren en aquest document.

- Quan la compra hagi finalitzat, l'usuari rebrà un correu electrònic confirmant la reserva del curs. En cas de no rebre aquesta notificació cal posar-se en contacte amb nosaltres.Per a qualsevol dubte, a l'hora de fer la reserva, podeu posar-vos en contacte amb GironaCOOK mitjançant (L'ENLLAÇ DE CONTACTE) o trucant al 972 201 489 en horari de 17h a 20h.