ESCUMES AMB SIFÓ DE CUINA

Anteriorment els cuiners, per tal d'obtenir el tacte cremós d'una mousse afegien una gran quantitat de greix animal a una recepta. Des de l'any 1994 però, el cuiner Ferran Adrià va tenir la idea d'utilitzar l'aire a pressió per a fer tot tipus d'escumes i altres preparacions. D'aquesta manera, s'aconseguia la mateixa cremositat de sempre però sense afegir altres ingredients externs que podien modificar o amagar el gust natural dels aliments.

Aquest taller doncs, està destinat a persones que volen fer un pas endavant i aprendre noves creacions amb un estri tan útil com és el sifó de cuina; especial per a muntar nata, lligar salses o fer tot tipus d'escumes i cremes fredes o calentes.

Tant si ja tens aquest estri a la teva cuina, com si tens ganes de comprar-te'l però t'agradaria saber com treure-li el màxim profit, no et pots deixar perdre aquest taller temàtic especial que hem preparat.

Durant el curs, es faran diferents receptes (entrants, aperitius, postres, etc.) i el xef ensenyarà les bases per saber utilitzar bé el sifó, explicarà quin és el seu manteniment, els accessoris, etc, però sobretot, també les tècniques per a fer unes bones presentacions.

Durant el curs es farà el tast dels plats preparats i també tindràs les receptes per escrit en acabar la sessió perquè tu només t'hagis de preocupar d'aprendre i passar-t'ho bé!

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

Aforament

12 persones

Preu

40€

Professors

  • Personal GironaCook 2

Durada

2 hores

Compartir

De moment no hi ha dates per aquest taller.

Pulsa aqui, si estás interesado en este curso.

Altres cursos relacionats