CUINA TERAPÈUTICA i TRACTAMENTS NATURALS

Curs teórico-pràctic on s'exposaran els principis d'una alimentació i estil de vida saludables, pilars fonamentals per a la prevenció i la superació de la majoria de les malalties. Combinarem la saviesa terapèutica oriental amb la medicina natural de casa nostra, així com coneixements sobre dietètica i nutrició, per tal d'elaborar diversos remeis casolans i tractaments naturals.

Es donarà als assistents un receptari bàsic de cuina terapèutica per a diverses patologies, en que s'utilitzaran els principals aliments medicinals, com les algues marines, riques en minerals, els fermentats vegetals que ens aporten els bacteris probiòtics, com el miso, el tamari, la ciruela medicinal umeboshi o el chucrut i els picles.

Centrarem el curs, sobretot, en la importància de fer cura de la nostra salut intestinal, de com portar una dieta amb una baix índex glucèmic, anti-inflamatòria i alcalinitzant.

Amb les receptes previstes, farem servir condiments i espècies amb un ampli potencial i ús a la cuina terapéutica; com la curcuma, el gingebre i la tekka. També utilitzarem bolets, com la xiitake i arrels com el Kuzu i l'arrel de Lotus. Veurem en quins casos són especialment recomanables aquest aliments i amb quines quantitats, freqüència i amb quines combinacions s'haurien d'utilitzar a la nostra dieta.

Com sempre, al final degustarem els plats elaborats durant el curs i resoldrem tots els dubtes.

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

 

Aforament

12 persones

Preu

40€

Durada

2 hores

Compartir

De moment no hi ha dates per aquest taller.

Pulsa aqui, si estás interesado en este curso.

Altres cursos relacionats