CUINA PERUANA

La cuina peruana és tot un mestissatge, fruit de les influències de diferents pobles, com del Japó, la Xina, etc, i les seves receptes han evolucionat a través de la història gracies a la barreja d’aquestes diferents cultures, que han caracteritzat la historia de Perú.

Vine i coneixeràs receptes i sabors de quatre continents en un únic país. Descobreix la gran varietat de plats tradicionals en constant evolució i les diferents tècniques per a la preparació de receptes peruanes de gran fama internacional.

Prepararem algun còctel a base de pisco, farem elaboracions crues i marinades, ceviches o tiraditos. També ens divertirem fent algun “piqueo” peruà, amb salses a base d’”ajíes” i de diferents tubercles. Provarem algun “anticucho”, “tamalito” o “sanguche” i algun menjar fet al wok.

Durant el taller, de 2 hores de durada, es faran 3 receptes i tots junts degustarem els plats preparats durant la sessió.

NOTA: Aquest curs es programa periòdicament i sempre amb receptes diferents, segons la temporada. Si vens, t'agrada i et vols apuntar al següent, et regalarem un codi promocional d'un -10% perquè el proper et surti més econòmic.

Si vols veure fotografies de tallers anteriors clica aquí.

 

Aforament

12 persones

Preu

40€

Durada

2 hores

Compartir

De moment no hi ha dates per aquest taller.

Pulsa aqui, si estás interesado en este curso.

Altres cursos relacionats